Kubitsu 2

Žaidimo aprašymas
Žaidimo tikslas – formuoti eilutes, stulpelius ar įstrižaines iš žvaigždučių ir stengtis, kad nesusidarytų trijų kaukolių seka. Kai sudarysi žvaigždžių seką, apačioje esantis matuoklis pasislinks link jų, o kai kauolių – link pastarųjų.

Stulpelius ar eilutes pakeisi spausdamas greta jų esančias rodykles; atsirasti gali bet kokios ikonos, iš tų, kurios yra likusios. Kokių detalių dar yra, gali matyti viršutiniame dešiniajame kampe. Žaidimas baigiasi tada, kai sunaudojamos visos ikonos. Jei matuoklis žvaigždės pusėje, tu laimėjai, jei ne – pralošei. Sėkmės atveju tęsi žaidimą ir patenki į sudėtingesnį etapą.

Ikonų yra įvairių: žvaigždės, kaukolės, raidė "B" (bonusas), spyna (negali pajudinti tos eilės ir stulpelio, kuriame ji yra), žvaigždžių grupelė (papildomų taškų rinkimas), bomba (uždėk ant tos ikonos, kurią nori išnaikinti), klaustukas (atsitiktinė ikona) bei žvaigždžių laikiklis. Į pastarąjį gali perkelti žvaigždę.

Stenkis keisti tuos stulpelius ar eiles, kuriose yra kaukolių ir nėra tau naudingų ikonų. Vadovaukis teisinga taktika, kad pasiektum kuo aukštenį lygį! Baigęs žaidimą spausk "SUBMIT HIGHSCORE", kad pamatytum, kelintas esi geriausiųjų sąraše.

0 balsų
Komentarai