Lazdelių karas

Žaidimo aprašymas
Kad tavo valdoma karinga tauta, valdytų visą pusiasalį, turi įvykdyti 12 sudėtingų misijų. Žaidimą pradėsi nuo Archidonis užkariavimo. Pirmiausiai turi samdyti darbininkus, kurie kas resursus, reikalingus kitų karių gamybai. Tai padarysi, paspaudęs viršuje esančioje juostoje atitinkamą ikoną. Dabar turi įdarbinti kiekvieną samdinį. Pele paspausk ant pasirinkto darbininko ir judėk su juo klaviatūros rodyklių ar W, A, S, D klavišais. Klavišo "Space" paspaudimas reikš auksakasio darbo pradžią.

Kai jau turi pakankamai resursų, turi mąstyti kaip įveikti teritorijos gynėjus. Pirmoji kariuomenė, kurią galėsi įsigyti, bus sudaryta iš karių su kardais. Kad apmokytum juos, spausk ant ikonos viršuje. Šie kariai juda taip kaip ir auksakasiai, smūgiuoja, paspaudus klavišą "Space", ginasi, paspaudus Q. Kad į karį mažiau pataikytų priešų smūgiai, turi bėgti ne tiesia linija, bet vis kildamas ir leisdamasis. Tavo užduotis priešų pusėje nugriauti statulą, suteikiančią, jiems stiprybės kovose. Atlikus šią užduotį, teritorija bus užkariauta.

Įvykdęs kiekvieną misiją, gauni po 2 taškus, kuriuos gali investuoti į karių ar auksakasių tobulinimą. Čia ir atsispindi tavo žaidimo strategija, ar būsi ekonomistas ir didinsi iškasamą resursų kiekį, ar bebaimis vadas, didinantis karių gynybą bei puolimą. Įvykdęs daugiau misijų, gauni papildomų karių rūšių: lankininkus (juda kaip ir kariai su kardu, nusitaikoma ir šaudoma pele), magus (juda kaip ir lankininkai, atakuoja/apsvaigina klavišu "Space", klavišu F atkelia savo parankinius), kariai su ietim (juda kaip magai, puola klavišu "Space", meta ietį klavišu F, blokuoja smūgį klavišu Q); titanus (juda kaip ir visi kiti kariai, smūgiuoja klavišu "Space")

Taigi keliaujant toliau, bus žymiai sunkiu užgrobti teritorijas, tad turėsi pasitelkti visą sumanumą, kad įveiktum kiekvieno krašto kovotojus.

45 pagal 1 balsų
Komentarai