Strateginė gynyba: galutinis karas

Žaidimo aprašymas
Tavo tikslas sunaikinti priešų pilį ir apginti savąją. Pilys turi 20 000 gyvybių, kurių negalima nei padidinti, nei atstatyti.

Prieš pradėdamas kovoti turi pasirinkti žaidimo sudėtingumo lygį (Easy, Normal, Hard, Extreme), kraštovaizdį (žaliuojantis, uolingas, apsnigtas) bei tavo ir priešo dislokacijos vietų išsidėstymą.

Kad galėtum pulti priešų pilį, pirmiausiai turi apmokyti mūšiui karius. Tai padarysi paspausdamas ant norimo kario viršuje esančioje juostoje. Pasirengę kariai puls priešų pilį. Taip pat gali statyti gynybinius pastatus, kad apsaugotum savo pilį, paspausdamas ant pastato ir parinkdamas jam vietą raudonoje srityje. Vienu metu kovoje gali dalyvauti ne daugiau nei 50 karių. Žaidime yra 45 karių tipai ir 15 skirtingų pastatų.

Tik pradėjęs žaisti, galėsi treniruoti 3 karių rūšis ir pastatyti vieną pastatą. Vėliau žaidime atsiras galimybė treniruoti ir daugiau rūšių. Ikona "Delay New" rodys laiką, kiek liko iki naujų rūšių atsiradimo bei pinigų pagausėjimo. Šį laikmatį galima reguliuoti skiltyje "Options" tarp 10 ir 180 sekundžių. Standartinis laikmatis yra 60 sekundžių. Kad pamatytum visus galimus karius ir pastatus, naudokis rodyklėmis "Next" ir "Prev".

Puldamas priešus naudok ypatingus ginklus. Tačiau būk atsargus, nes ir priešai gauna tokių ginklų. Ypatingą ginklą karys gali naudoti tik vieną kartą.

Klavišu "Space" arba P įjungsi pauzę, atveriančią meniu skiltį "Options".

Neleisk priešams prisiartinti prie tavo pilies, atakuok pats ir naikink visus pasitaikančius kelyje.

45 pagal 1 balsų
Komentarai