Sutepta karalystė

Žaidimo aprašymas
Tavo užduotis vykdyti paskirtas misijas ir žudyti kelyje pasipainiojusius priešus.

Pirmojoje misijoje tu ir tavo kariuomenė įstrigusi kampe, kad prasiveržtum, turi sunaikinti priešų buveinę. Kiekviena užduotis turi iššūkių, pirmoji sako, kad ją turi įvykdyti per dvi dienas arba nenaudoti herojaus. Kad sunaikintum žaliąją armiją, pirmiausiai turi okupuoti tarpinį postą. Perskaitęs ir įsidėmėjęs nurodymus, spausk "".

Žaidimą pradėsi turėdamas 50 karių armiją ir herojų. Mygtuku "Attack" pradėsi puolimą, "Fortify" sutaisysi apgadintą savo stovyklą, skiltyje "Builds Unit" statysi pastatus, treniruosi karius, įsigysi papildomų sugebėjimų bei valdysi resursus. Visi veiksmai čia kainuos pinigus ir jiems reikės tam tikro kiekio gyventojų populiacijos. Mygtuku "Cultivate" suksi laikrodį į priekį, taip diena po dienos tobulėdamas.

Spausk "Attack" ir pasirink pele puolamą objektą. Puldamas pilką bazę (neokupuotą), laimėjimo atveju ją užgrobi. Jei puolama stovykla priklauso priešams, jie įsitraukia į savo teritorijos gynimą. Pulti gali tik tuos įtvirtinimus, kurie yra tiesiogiai susijungę su tavo valdoma baze (sujungtos pilka linija).

Prasidėjus kovai, atsirandi mūšio lauke, ekrano apačioje eilėje matomi visi turimi kariai, papildomos priemonės bei pasyvūs tobulinimai. Spausk ant kario, kurį nori pasiųsti kovoti ir pele nurodyk jo pradinę dislokacijos vietą. Kiekvieną vietą lauke gali naudoti kas 5 sekundes, be to pasiųsti galėsi tiek karių, koks skaičius parašytas kairėje viršuje prie mėlyno populiacijos ženkliuko. Dešinėje pusėje raudonos vietos rodo priešų armijos karių išsidėstymą ir judėjimą. Kareivius į mūšį gali siųsti naudodamas pelę arba klaviatūros klavišus (1, 2, 3, 4...). Užvedęs pele ant pasirinkto kario, pamatysi, kokį klavišą jis atitinka. Įveikęs priešus, jų bazę ir tau mestą iššūkį, gausi apdovanojimą ir naują misiją.

Kitose misijoje tam , kad laimėtum jau turi samdyti daugiau karių, tai padarysi skiltyje "Build Units". Herojus, esantis prie papildomų priemonių, yra superkarys, tačiau jį misijos metu galėsi panaudoti tik vieną kartą. Tad prieš siųsdamas į kovą apmąstyk, ar jis toks būtinas, be to, kad gautum apdovanojimą, įvykdęs misiją, patartina išvis herojaus nenaudoti. Speciali priemonė "Healing Blast", gydanti armiją. Tiesiog paspausk ant šios ikonos ir pele nukelk į tą eilę, kuriai reikia daugiausiai pagalbos. Bokštai ir karališkieji sargybiniai ypač tinkami gynybai kariai. Jie sugeria daug smūgių, kol būna sunaikinami. Turi gerai apgalvoti savo gynybinę strategiją, kadangi tiek bokštai, tiek sargybiniai yra brangūs.

Kuo toliau, tuo bus sunkiau vykdyti misijas, nes priešai naudos tobuliausius karius, stiprins gynybą ir visais įmanomais būdais stengsis priešintis artėjančiai mirčiai.

0 balsų
Komentarai