Karas ir mirtis

Žaidimo aprašymas
Tavo tikslas žaidime užkariauti visas teritorijas, esančias žemėlapyje, aišku tai padaryti bus sunku, nes vietovių savininkai įnirtingai jas gins.

Pradėdamas žaisti, pasirink žaidimą prieš kompiuterio parinktus oponentus (Conqueror). Po to turėsi suvesti savo vardą, pasirinkti žaidėjų skaičių (Players), sudėtingumo lygį (Difficulty), savo komandos spalvą ir pažengimo lygį. Kiekvienas žaidėjas turi savo ėjimą, atėjus tavo eilei, gali atlikti techninius tobulinimus, tyrimus bei įsiveržimus į kitas teritorijas. Po kiekvieno žaidėjo atlikto veiksmo, spausk "Proceed". Pirmiausiai gali užgrobti ir vystyti laisvas žemes, o vėliau pulti savo priešininkus. Jei neteksi visų savo teritorijų, pralaimėsi žaidimą. Tuo tarpu laimėsi, jei visos žemės priklausys tau.
Pačioje pradžioje gauni 200 dolerių, kad po truputį pradėtum vystyti tiek ekonominę sritį, tiek karinį pasirengimą. Dabar laikas ištyrinėti naujas žemes. Paspaudęs ant pasirinktos žemės numerio, pamatysi jos charakteristikas (uždirbamų pinigų kiekį per ėjimą, pažangos lygį, techninį išsivystymo lygį).

Kai jau visos laisvos žemės okupuotos, galima pradėti jas atiminėti iš priešų. Taigi pasirinkęs tyrinėjimus priešų teritorijoje, automatiškai iškvieti juos į kovą. Mūšio lauke iš pradžių stovi tik tavo pagrindinė bazė, todėl turi plėtoti savo ekonomiką, kad uždirbtum pinigus, reikalingus karių treniravimui ir tobulinimui. Spausk klaviatūros klavišą S arba mygtuką "Support" ir pasirink norimą statyti pastatą. Žemėlapyje tinkama jo statybų vieta bus pažymėta mėlyna spalva. Šioje skiltyje statysi pastatus, nešančius pelną, ir mokslinių tyrimų centrus, kur atliksi visus tobulinimus. Skiltyje "Defence" (arba klaviatūros mygtukas D) galima pasirinkti įvairius gynybinius prietaisus, padėsiančius apsisaugoti nuo į teritoriją besiveržiančių priešų. Skiltyje "Offence" (klavišas F) statysi karinius pastatus, kuriuose treniruosi savo armiją). Didėjant techninio tobulėjimo lygiui bei atliekant tyrimus, galėsi treniruoti vis daugiau rūšių karių. Kiekvienas pastatas ar karys kainuoja tam tikrą sumą pinigų. Skiltyje "Ai" (mygtukas A) galėsi valdyti savo kariuomenės veiksmus. Kiekvienas karys atitinka klaviatūros skaičių klavišus. Taigi paspaudęs norimą klavišą ar kario mygtuką ekrane galėsi jam duoti komandas, išvardintas šios skilties dešinės pusės apačioje. Jei nori įsakyti visiems kariams, tiesiog spausk mygtuką "Apply To All".

Taigi kaupk pinigus, treniruok karius ir naikink priešų armijas, užkariaudamas vieną teritoriją po kitos.

0 balsų
Komentarai