Grybų fermos gynyba

Žaidimo aprašymas
Tu turi apginti fermą nuo įvairių užpuolikų ir stebuklingieji grybai tau padės. Pasirink žaidimo lauką ir galėsi pradėti. Kadangi žaidimo laukas yra didelis, tai galėsi matyti tik dalį jo. Matymo zoną pakeisi W, A, S, D klavišais, pelės pagalba arba paspausdamas ant norimos matyti vietos sumažintame žemėlapyje apačioje kairiame kampe.

Keliu iki fermos eis vis kitokie užpuolikai, todėl, norėdamas juos sunaikinti iki jie pasieks fermą, turėsi prie kelio statyti stebuklinguosius grybus. Kokius grybus gali statyti ir kiek jie kainuoja matysi apačioje. Jeigu pritrūks vietos grybams, galėsi už pinigus iškirsti žaidimo lauke esančiu medžius. Už kiekvieną sunaikintą priešą gausi pinigų, o kiekvienas pasiekęs fermą sumažins tavo gyvybės taškų skaičių. Pinigų ir gyvybės taškų kiekį matysi langelyje šalia grybų rūšių. Kiekvieną grybą galėsi tobulinti – už pinigus padidindamas jo gynybinį lygį arba įtaisydamas brangakmenius, kurie suteiks pranašumą prieš užpuolikus. Brangakmenius gali pirkti kaip ir grybus, o apačioje dešiniame kampe matysi kiek jų turi. Grybo gynybinį lygi padidinsi paspausdamas ant pastatyto grybo ir pasirinkdamas "lv up". Ten taip pat matysi ir kiek daugiausiai brangakmenių gali įtaisyti, kokie yra grybo gynybiniai parametrai arba galėsi grybą parduoti, paspausdamas "sell". Brangakmenius įtaisysi tiesiog nutempdamas po vieną iki grybo. Pardavęs grybą, kuriame buvo įtaisytų brangakmenių, susigrąžinsi ir panaudotus brangakmenius, kuriuos vėl galėsi naudoti.

Užpuolikai keliu eis grupėmis, todėl turėsi pasistengti sunaikinti užpuolikus, kol nepasirodė kita grupė. Kiek laiko liko iki kitos grupės pasirodymo, matysi viršuje, tačiau jeigu norėsi kitą grupę paleisti anksčiau, spausk "Next vawe".

0 balsų
Komentarai