Ūkininkų žaidimas

Žaidimo aprašymas
Žaidime tapsi ūkininku, kuris gamtos gėrybes pardavinėja mieste. Žaidimas susidės iš dviejų dalių – gamtos gėrybių auginimo ir surinkimo bei prekių pardavimo mieste. Gavęs užsakymą, spausk ant lapelio apačioje ir būsi perkeltas į atitinkamą žemėlapio vietą. Prie kelio matysi paruoštas tuščias dėžes. Pele nutempk produktus iš lauko į dėžes ir tai bus furgono iškvietimas prekes įkrauti. Kai prekės bus įkrautos, apačioje esančiame užsakymo lapelyje užsidegs žalia vernelė. Paspausk lapelį kuo greičiau, kad galėtum kuo greičiau važiuoti į kitas ūkio vietas. Maksimalus ir minimalus kiekvieno lygio užsakymų kiekis bus matomas apačioje dešiniame kampe.

Kai susirinksi visą produkciją savo ūkyje, atvažiuosi į miestą. Čia taip pat bus bus užsakymų lapeliuose nurodyta, koks pirkėjas kokios produkcijos nori. Spausk ant užsakymo lapelio, furgonas privažiuos ir lapelyje pamatysi monetas. Spausk ant lapelio ir pasiimk užmokestį kuo greičiau, nes bėgant laikui užmokestis mažėja.

Aukštesniuose lygiuose ūkyje bus produkcijos pažymėtos vakarėlio kepurėle. Pasistenk surinkti jos kuo daugiau, nes mieste pardavęs gausi papildomų taškų. Po kiekvieno lygio už surinktus taškus galėsi plėsti ir tobulinti savo ūkį. Taip pat kiekviename lygyje bus vis daugiau užsakymų ir reikės greičiau reaguoti, kad spėtum juos visus įvykdyti.

0 balsų
Komentarai