Brangakmenių labirintas: paskutinė dalis

Žaidimo aprašymas
Tai strateginis žaidimas, kuriame turėsi apginti nuo įvairių vabzdžių monstrų centrinį deimantą. Žaidime daug įvairių galimybių ir pasirinkimų, todėl gali susikurti įvairiausių strategijų.

Žaidimas pradedamas viename labirinto lauke. Dešinėje matysi visas deimantų statymo ir kombinavimo galimybes. Apačioje dešinėje – prieinami deimantai. Paspaudus ant deimanto, parodoma, kokiose pozicijose jis gali būti. Kuo aukščiau, tuo deimantas galingesnis. Viršuje dešinėje yra įvairūs gebėjimai, kurie leis statyti bokštus, sienas, sujungti deimantus ir panašiai.

Viršuje matysi manos kiekį. Mana reikalinga gaminant deimantus, juos sujungiant ir naudojantis specialiais gebėjimais. Detaliau apie kiekvieną pamatysi užvedęs ant jų pelę. kairėje pusėje matysi, kiek dar liko vabzdžių monstrų bangų. Viršuje kairėje galėsi sustabdyti žaidimą arba jį pagreitinti.

Po kiekvieno lygio gausi patirties taškų. Jie labai pravers tobulinant gebėjimus ir atveriant naujus. Taip pat žaidžiant kils ir tavo lygis. Jis leis atverti vis galingesnius gebėjimus ir brangakmenius.

Detalesnes instrukcijas apie kiekvieno sugebėjimo, talismano, deimanto ir panašiai naudojimą rasi prie kiekvieno iš įrankių.

55 pagal 1 balsų
Komentarai