Zombių apgultis

Žaidimo aprašymas
Žaidime esi būrio vadas. Tavo kariai buvo užklupti negyvėlių ir dabar tavo darbas yra kontroliuoti tų gyvų negyvėlių populiaciją. Spausk pele norimą karį ir jį pasirinksi. Gali pasirinkti ir kelis karius. Pele gali duoti nurodymus pasirinktiems kariams eiti į tam tikrą vietą arba pulti priešą.

Tavo būrį sudaro dviejų rūšių kariai: pėstininkai ir snaiperiai. Pėstininkai greiti, bet silpni ir šaudymo nuotolis mažas. Snaiperiai turi galingus ginklus ir šaudo iš toli, tačiau tai daro lėtai.

Naktį tavo būrys tampa lėtesnis, o matomumas labai suprastėja. Tada į pagalbą pasitelksi sraigtasparnio prožektorių, kuris seks tavo pelės rodyklę. Norėdamas vairuoti automobilį, įsodink karį į vidų ir valdyk jį klaviatūros rodyklių klavišais. Tik neįvairuok į vandenį, nes nuskęsi. Norėdamas išlipti, paspausk ant automobilio.

Misijų režime tau duodama vis kitokia misija: ką nors surasti, nužudyti arba pasiekti pabėgimo vietą. Dėmesio! Misijoje žuvę kariai kitoje misijoje nebedalyvauja, todėl stenkis, kad kuo daugiau karių išgyventų.

Išlikimo režime turi kaip įmanoma ilgiau atsilaikyti prieš zombius.

0 balsų
Komentarai