Urvinis pokeris

Žaidimo aprašymas
Norėdamas žaisti, pasirink statymo sumą spausdamas ant žetonų ekrano apačioje ir spausk dešinėje apačioje esantį mygtuką "DEAL". Žaidimas "Pai gow pokeris" yra panašus į kitus pokerio žaidimus. Žaidžiama su 53 kortų kalade, su vienu džokeriu. Žaidėjams pasidalinus po 7 kortas, žaidimo tikslas yra jas padalinti į dvi dalis: 5 kortų didelę ranką ir 2 kortų mažą ranką. Didelė ranka turi turėti didesnę pokerio kortų vertę, nei mažoji. Tuomet kortos yra atverčiamos ir tikrinamos, reikia stengtis, kad tiek didžioji ranka, tiek mažoji ranka būtų didesnės už atitinkamai priešiniko didžiąją ir mažąją rankas. Taškų skaičiavimo atžvilgiu šis variantas nuo įprasto pokerio (kuris žaidžiamas be džokerio) skiriasi tuo, jog už karališką eilę (10, J, Q, K, A) yra didesnė 5 tūzų ranka (keturi tūzai ir džokeris).

Norėdamas paskaityti detalesnę informaciją apie žaidimą, taškų skaičiavimą bei rasti geriausios strategijos aprašymą, spausk kairėje pusėje apačioje esančią raudoną klaustuko ("?") ikoną.

Beje, kortų paskirstymo metu gali pasinaudoti pagalbiniu mygtuku "HOUSE WAY" (esančiu prie mygtuko "DONE"), kuris paskirstys kortas automatiškai pagal geriausią žinomą algoritmą. Tik atmink, tai gera išeitis naujokui, bet daug smagiau galvoti savo galva!

0 balsų
Komentarai