Mes piratai

Žaidimo aprašymas
Patekai į Jade laivą, jis tave pasamdė pagrindiniu strateguotoju. Jūs atsiduriate Karibų vandenyne, aplink išsidėstę daug salų, kai kurios turi smuklę (Pub), kur galima išsaugoti žaidimą, bei laivų statyklą (Shipyard), kur galima tobulinti laivą. Tačiau kai kurios salos turi būti pirma nugalėtos, norint pasinaudoti jose esančiomis paslaugomis.

Prieš pradėdamas žaidimą, įrašyk savo vardą, į tam skirtą laukelį ir spausk "Create Profile" ir tada mygtuką "Start Game". Ekrano šonuose esančiomis rodyklėmis, suk žiūroną į vieną ar į kitą pusę, kad rastum, tavo manymu, tinkamą salą. Paspaudęs mygtuką "Journal" gali stebėti savo situaciją. Skiltyje "Crews" matai savo komandą, atliktus tobulinimus bei laivo išsidėstymą žemėlapyje. Skiltyje "Wanted" – platesnę informaciją apie komandos draugus, skiltyje "Records" – savo rezultatus.

Savo saloje užeik į laivų statyklą ir tobulink savo laivą: korpusą (Hull), patrankas (Canon) ar kajutę (Cabin). Gali tobulinti ne tik Jade laivą, bet ir sąjungininkų laivus. Patrankų tobulinimas padidins puolimą, korpuso tobulinimas padidins manevringumą, kajutės tobulinimas – apsaugą. Pasidarbavęs laivų statykloje išsaugok žaidimą smuklėj.

Išsirink taikinį žemėlapyje ir pelės kairiuoju klavišu spausk ant jo.

Aptikęs pavojingą salą gali pradėti kovą, spausdamas "Battle". Tavo misija apginti savo salą ir neleisti nuskęsti kapitono laivui. Kovoje gali dalyvauti dar du bendražygiai, kurie pažymėti ekrano apačioje skaičiais (paspaudęs vieną skaičių, judėsi su vienu veikėju, paspaudęs kitą – su kitu. Šalia pavaizduotos tavo salos matai skaičių, reiškiantį jos likusią gynybą. Žemėlapį apžiūrėsi, slinkdamas pelę į norimą pusę. Laivas gali judėti tik nurodytomis žaliais taškeliais kryptimis. Turėdamas pakankamai pinigų, gali įsigyti geresnį laivą bei jį tobulinti. Kitą laivą nuskandinti galėsi tik netoli jo prisišvartavęs.

Jau žinai, kaip turi elgtis, tad sunaikink visus 9 besislapstančius piratus ir išlaisvink salas nuo jų vergijos.

45 pagal 1 balsų
Komentarai