Vamzdžių panika

Žaidimo aprašymas
Norėdamas pradėti žaidimą, pagrindiniame meniu spausk klavišą P. Šiame žaidime tau reikės sujungti vamzdžius, pradedant nuo žaliojo, kad jais tekanti lava kuo ilgiau neišsilietų. Kuo ilgesnį vamzdyną pastatysi, tuo daugiau taškų pelnysi, tačiau minimalus skaičius laukelių, per kuriuos turi pratekėti lava, yra nurodytas apačioje dešinėje, prie taikinio ikonos.

Tau tereikia kairiuoju pelės klavišu paspausti ant langelio kur nori pastatyti vamzdį. Dešinėje ekrano pusėje matysi, kokį vamzdį turi dabar ir kokie tavęs laukia kituose ėjimuose. Jei žaidimo lauke yra raudonas vamzdžio galas, pro jį būtinai turi ištekėti skystis, kad pereitum į kitą lygį.

Jei vamzdį padėjai netinkamoje vietoje, dar kartą ant jo paspaudęs galėsi jį susprogdinti. Žaidimo lauke yra kelios jau iš anksto padėtos vamzdžių atkarpos, pro kurias skystis gali tekėti tik vieną kryptimi. Jam pratekėjus pro visas tokias atkarpas, gausi papildomą gyvybę, o nukreipus srovę pro pastorintus vamzdžius, sumažinsi spaudimą ir sulėtinti lavos tėkmę, laimėdamas brangaus laiko. Jei detalės panaudoti nenori, spausk šiukšlių dėžės ikoną apačioje ir ji bus panaikinta, o paspaudęs klaustuko ikoną, galėsi sumaišyti eilėje laukiančias detales, tačiau šiomis funkcijomis gali pasinaudoti ribotą skaičių kartų. Baigus žaidimą, tavo rezultatas bus automatiškai išsaugotas geriausių žaidėjų sąraše.

0 balsų
Komentarai