Kraštutinis pokeris

Žaidimo aprašymas
Esi azartiškas? Sulošk kelias pokerio partijas ir gauk nemenką sumą grynųjų. Žaidimo pradžioje turi 1000 žalių, kuriuos galėsi statyti dešimtyje skirtų lošimų. Kortų kombinacijos:

Karališka rūšis (royal flush) – derinys iš tos pačios rūšies 10, J, Q, K, A.
Rūšis iš eilės (straight flush) – penkių tos pačios rūšies kortų derinys iš eilės, pvz., 3, 4, 5, 6, 7; tūzas negali būti laikomas ir aukšta, ir žema korta, kaip pav. Q, K, A, 2, 3.
Keturios vienodos (four of a kind) – keturios tos pačios rūšies kortos.
Penkios vienodos (five of a kind) – penkios pačios rūšies kortos.
Pilnas namas (full house) – trys tos pačios vertės kortos ir dvi kitos tos pačios vertės kortos, nepriklausomai nuo rūšies, pvz., 2, 2, 2, 5, 5 (trys vienodos ir pora).
Rūšis (flush) – bet kurios penkios tos pačios rūšies kortos.
Eilė (straight) – derinys iš penkių bet kurios rūšies iš eilės einančių kortų, pvz., 3, 4, 5, 6, 7; tūzas nėra laikomas ir aukščiausia, ir žemiausia korta, kaip pav. Q, K, A, 2, 3.
Trys vienodos (three of a kind) – bet kurios trys tos pačios vertės kortos, nepriklausomai nuo rūšies.

Statyk norimą sumą pinigų ir spausk "Deal". Tavo tikslas surinkti kurią nors kortų kombinaciją, kad pasiimtum laimėjimą. Padalinus kortas, spausk ant tų, kurias pasiliksi, tuomet spausk "Discard", kad gautum naujas kortas vietoj tų, kurių nepasilikai.

Mygtuku "Cash out" nusimesi kortas. Pasibaigus ėjimams, automatiškai pateksi į geriausių žaidėjų sąrašą, kur išvysi savo pasiektą rezultatą.

45 pagal 1 balsų
Komentarai