Tvirtovės gynyba

Žaidimo aprašymas
Žaidime turėsi apginti savo tvirtoves nuo užpuolikų. Kiekviename urve galėsi pastatyti po vieną karį, kurie puola labai skirtingai. Pasirink iš galimų karių viršuje dešinėje ir paspausk ant norimo urvo, kad karys ten atsidurtų. Nugalėjęs puolėjus, gausi pinigų, kuriuos išleisi naujiems kariams arba esamų tobulinimui. Turimus karius patobulinti galėsi, kai prie jų atsiras žvaigždutė. Paspausk ant jos ir karys bus patobulintas. Jeigu nori panaikinti karį, paspausk ant jo pele ir tuomet klavišą "Del".

Kiekviename lygyje turėsi atlaikyti skirtingą kiekį puolimų. Kiek jų, matysi viršuje dešiniame kampe. Dešinėje pusėje matysi savo tvirtovės sveikumo lygį. Kiekvienas priešininkas pasiekęs viršų, mažins sveikumo lygį. Neleisk, kad tvirtovė sugriūtų. Jeigu sėkmingai atlaikysi visus puolimu, pereisi į kitą lygį.

Kiek turi pinigų, matysi virš galimų karių pasirinkimo bloko. Perėjęs lygį galėsi pasirinkti – nori tęsti kampaniją kitame lygyje ar žaisti jau atsidarytuose, tačiau su naujais ginklais ir gerinti aukščiausius rezultatus.

0 balsų
Komentarai