Karų žemės

Žaidimo aprašymas
Žaidime nusikelsi į gilią senovę, kurioje viską nulemdavo karinė galia. Iš pradžių turėsi pasirinkti savo karių rūšį ir žaidimo žemėlapį.

Žaidimo metu matysi įvairiose vietose išsidėsčiusius miestus. Tavo užduotis – tapti visos žemės valdovu. Tai padarysi užkariaudamas miestus. Pele nurodyk savo kariams, kur eiti. Kai jie priartės, turėsi pasirinkti užpulti miestą ar samdyti karius. Jeigu miestas jau tavo, tuomet galėsi ir įeiti į jį.

Mieste galėsi tobulinti miesto įtvirtinimus, pastatus, pirkti ginklus, šarvus ir dar daugybę įvairių galimybių. Viskam reikės pinigų, kuriuos gausi užkariavęs miestus ir iš miestų gyventojų. Mokesčių surinkimas taip pat priklauso nuo miesto pastatų galimybių.

Mūšio metu turėsi apgalvoti mūšio taktiką. Viršuje matysi turimas karių rūšis. Juos į mūšio lauką išleisi Z, X, C ir V klavišais. Po mūšio lauką pasižvalgyti galėsi A ir D klavišais. Pele turėsi nurodyti, kur turi eiti kariai. Viršuje, po karių ikonomis, matysi galios santykio juostą. Dar žemiau – papildomas galias. Jų negalėsi naudoti, kada nori, nes jos atsistato tik per tam tikrą laiką. Stebėk, kada jos bus paruoštos ir naudok išmintingai. Jas tobulinsi ir nusipirksi naujų ne mūšio metu mieste.

Žaidime yra ir daugiau įvairių galimybių. Plačiau apie jas sužinosi žaidimo metu.

55 pagal 1 balsų
Komentarai