Mirtininkų pietūs

Žaidimo aprašymas
Net baisiausi nusikaltėliai turi valgyti. Padėk kalėjimo virėjai susitvarkyti kalėjimo valgykloje. Kaliniai iš eilės ateis prie langelio, tad turėsi įdėti jiems maisto. Tuomet nutempk juos prie tuščio staliuko. Kai jie pavalgysi, turėsi nurinkti indus ir nunešti į plovyklą. Kai kurios kalinių grupės paprašys papildomos porcijos kito maisto, tad turėsi paimti ir atnešti. Stenkis, kad kaliniai per ilgai nelauktų, nes supyks ir ims muštis. Tuomet kuo greičiau skubėk prie muštynių ir nuramink arba jie mirs. Nuraminus muštynes reikės išvalyti kraują su šluoste.

Prie vieno stalo susodinus skirtingų gaujų kalinius taip pat gali įvykti konfliktų, tad stenkis būti budrus. Kartais pasirodys kalėjimo prižiūrėtojas. Jam turėsi tiekti tiek maisto, kiek jis paprašys, nes kitu atveju bus paleistos kulkos.

Kalinių daug, tad turėsi veikti labai greitai. Kad būtų greičiau, pele sudėliok varneles, kokie darbai iš eilės turi vykti. Taip sutaupysi laiko. Taip pat nepamiršk, kad virėja padėklus gali nešti abiem rankom.

0 balsų
Komentarai