Nemirtingasis

Žaidimo aprašymas
Kažkada tolimoje planetoje susidūrus gėrio ir blogio jėgoms, nugalėjo blogis. Ir dabar Nemirtingasis kartu su bloguoju burtininku nori užkariauti visą žemę. Padėk jiems tai padaryti. Žaidimo metu matysi žemėlapį ir galėsi rinktis, kur keliauti toliau. Pakeliui sutiksi daug ir įvairių priešų, kuriuos reikė nugalėti.

Sutikus priešą, pereinama į kovos režimą. Kova vyksta ėjimais. Kiekvienas kovotojas iš anksto turi pasiruošti 3 ėjimams į priekį. Apačioje matysi visus galimus veiksmus (o užvedus ant jų pele, pamatysi ir aprašymus), o viršuje centre pasirinktus. Priešininko ėjimų matyti negalėsi, todėl turi apgalvoti, kokius ėjimus darysi pats, kad netikėtai nepralaimėtum. Viršuje kairėje matysi savo sveikatos lygį ir magiškų galių lygį. Magiškų galių prireiks kai kuriems veiksmams atlikti. Po kiekvienos laimėtos kovos, gausi pinigų, patirties taškų ir pavogsi sielų.

Pinigai pravers, jeigu norėsi statyti pastatus. Taškai reikalingi norint išmokti naujų kovos būdų, o už sielas galėsi patobulinti ginklus. Visus šiuos veiksmus atliksi pasirinkęs atitinkamą punktą iš meniu apačioje kairėje.

55 pagal 1 balsų
Komentarai