Kseno būrys

Žaidimo aprašymas
Kseno būrys – tai elitinių karių būrys, kuris siunčiamas į paslaptingas misijas. Šįkart jų misijos bus slaptose bazėse, kuriose siaučia nenustatytos kilmės padarai. Prieš kiekvieną misiją bus trumpas jos aprašymas ir galimybė papildyti ginklų arsenalą.

Misijos metu būrio nariai juda ėjimais. Kiekvienas būrio narys gali judėti tik pažymėtoje teritorijoje. Jeigu yra galimybė, galima apšaudyti priešą. Taip pat kiekvienas karys, jeigu nesugadintas ginklas, gali užimti gynybinę poziciją. Tokioje pozicijoje esantis karys automatiškai apšaudys besiartinančius priešus. Jeigu nenorėsi, kad karys judėtų, galėsi leisti jam pailsėti.

Pakeliui matysi įvairių talpyklų, kuriose rasi ginklų, amunicijos ir kitų naudingų dalykų. Nesistenk surinkti visko iškart – naudok visa tai išmintingai. Kiekvieno kario ėjimų ir gyvybės parametrus stebėk viršuje dešinėje. Apačioje dešinėje matysi kitus parametrus ir galimus ėjimus. Po kiekvienos misijos galėsi tobulinti karių arsenalą ir sugebėjimus.

Norėdamas keisti bazės matymo kampą, tai padarysi laikydamas nuspaustą "Ctrl" klavišą ir sukdamas vaizdą pele. Taip pat gali matymo kampą keisti ir W, A, S, D klavišais.

55 pagal 1 balsų
Komentarai