Gangsterių karai

Žaidimo aprašymas
Esi sėkmingai besiverčiantis mafijos bosas ir turi apsaugoti savo teritoriją. Pirmiausiai turėsi pasirinkti, kuriai mafijai atstovausi: New Yorko mafijai ar Rusų mafijai. Pele spausk ant pasirinktos ikonos ir pradėk kovą.

Žaidimo tikslas sunaikinti priešų mafijos būstinę. Turi siųsti gaujos sėbrus ir kovoti su kitais gangsteriais gatvėje, kurie kėsinasi į tavo teritoriją, nužudęs visus pakeliui, pradėk naikinti jų slėptuvę. Pačioje pradžioje galėsi siųsti žemiausio rango sėbrus, kuriems mokėti nereikės daug, tačiau jie turi mažai gyvybių ir puola ne taip stipriai, kaip aukštesnio lygio nusikaltėliai. Viršutinėje juostoje matai žaidimo lygį, turimus pinigus, kuriuos mokėsi kiekvienam mušeikai, ir skaičių gangsterių, kurį turi nužudyti, kad pereitum į kitą lygį ir galėtum siųsti kovoti labiau prityrusius. Už kiekvieną nužudytą priešą, gausi pinigų, kuriuos investuosi savo žmonių samdymui. Dešinėje pirmoje eilutėje matomi sėbrai, kuriuos gali nusamdyti, antroje eilutėje, pasirenki jų ginkluotę. Iš pradžių jie galės kovoti tik rankomis arba kastetu, vėliau peiliais, beisbolo lazdomis ir dar pavojingesniais ginklais. Viršuje viduryje matomos dvi ikonos: pirmoji – švytintis kryžius, sukeliantis gynybą, antroji – kumštis, padidinantis puolimą. Slinkdamas pelę į kitą pusę nei tavo gaujos būstinė, pamatysi priešų slėptuvę, kurią turėsi sugriauti. Žalios spalvos juosta rodo jos turimų gyvybių skaičių. Griaunant pastatą, juosta galiausiai tampa raudona ir pastatas virsta griuvėsiais.

Taigi pasiraitok rankoves, gerai sumokėk savo gaujai, sustiprink savo gynybą ar puolimą ir šturmuok nelauktus svečius. Šiame rajone gali būti tik vienas vadas ir juo turi būti tu!

0 balsų
Komentarai