Fermos siautulys 3

Žaidimo aprašymas
Šiame žaidime tapsi paukščių fermos šeimininku. Pradžia nebus lengva, tačiau kuo toliau, tuo ūkis augs ir didės. Turėsi suderinti veiksmus ir numatyti efektyviausią taktiką. Lauko viduryje ganysis paukščiai, kurie deda kiaušinius. Šiuos kiaušinius surink pele spustelėdamas ant jų. Kad paukščiai išgyventų, nepamiršk pasodinti žolės. Jai prireiks vandens iš šulinio, taigi čia atsargos taip pat turi būti papildytos.

Surinkti kiaušiniai keliaus į klėtį. Joje laikysi viską – nuo kiaušinių iki sugautų liūtų, kurie kartais įsiverš į teritoriją ir kėsinsis į tavo paukščius (neutralizuok juos keletu pelės spustelėjimų). Iš klėties galėsi pasirinkti, ką pakrauti į sunkvežimį ir išvežti į miestą parduoti.

Aplink paukščių lauką bus ne tik šulinys ar malūnas, tačiau ir daugiau pastatų. Tai ir kepykla, kurioje iš miltų kepami pyragai, ir perykla, kurioje iš kiaušinių perimi paukščiai. Viską, ką užauginsi ūkyje galėsi parduoti. Pinigų tau prireiks viskam – pradedant vandens siurbimu, baigiant galingo ir talpaus sunkvežimio pirkimu. Kiekvieną pastatą ar įrenginį galėsi tobulinti, tačiau tam reikės pinigų.

Apačioje dešinėje matysi kiekvieno lygio reikalavimus. Juos turėsi įvykdyti per kuo trumpesnį laiką. Kuo greičiau, tuo daugiau taškų gausi. Šie taškai pravers tarp lygių norint patobulinti turimus pastatus. Viršuje centre matysi, kiek turi pinigų. Viršuje kairėje galėsi pirkti naujų paukščių.

Po kurio laiko, kai ūkis išsiplės, pradėsi auginti ne tik paukščius, bet ir kitus gyvūnus. Padaugės pastatų ir užduočių, tad laukia tikrai nelengvas darbelis.

55 pagal 4 balsų
Komentarai